Generalni distributer i zastupnik za Srbiju

 

Štednja energije, jeftino zagrevanje, ocuvanje prirodne sredine.

HOME
O NAMA
PRODAJNA MESTA
KREDITIRANJE
DEŠAVANJA
GALERIJA

Obnovljivi izvori energije.

Solarne tehnologije.

 

DEŠAVANJA

   

* 3.Evropski dani Sunca u Smederevu 17.05.2012.

 

17.05.2012. god. firma Danone Solar u saradnji sa gradom Smederevom, Agencijom za energetsku efikasnost RS i Regionalnom Privrednom komorom Pozarevac po treci put je uspešno organizovala manifestaciju pod nazivom “Evropski dani Sunca u Smederevu”.


Gradjani su na Centralnom gradskom trgu imali priliku da razgledaju izloženu solarnu opremu, dobijaju odgovore na postavljena pitanja o solarnoj energiji, njenoj neposrednoj primeni, pogledaju pripremljene propagandne materijale i uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu Osnovnih škola.

 

U okviru manifestacije održan je i stručni skup pod nazivom „Energetska efikasnost, OIE, finansiranje projekata i kreditna podrška“ u Skupštini grada Smedereva. Učešće na skupu uzeli su: Agencija za energetsku efikasnost RS, Ministarstvo za zaštitu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, ProCredit banka, kao i firma Danone Solar.

Na kraju skupa najmlađim učesnicima dodeljene su prigodne nagrade za aktivno učešće kroz prigodan program na temu Sunca,  solarne energije i očuvanju eko sistema.

.
<HOME>