Generalni distributer i zastupnik za Srbiju

 

Štednja energije, jeftino zagrevanje, očuvanje prirodne sredine.

HOME
O NAMA
PRODAJNA MESTA
KREDITIRANJE
DEŠAVANJA
GALERIJA

Obnovljivi izvori energije.

Solarne tehnologije.

 

DEŠAVANJA

   

 Evropski dan Sunca u Smederevu; 05.05.2010.godine

U okviru manifestacije"European Solar days" koja se u celoj Evropi organizuje od 01-16.maja 2010. Danone Solar po prvi put organizuje manifestaciju pod nazivom "Evropski dani Sunca u Smederevu".

Manifestaciju su podrzali i uzeli aktivno ucesce:  Skupstina grada Smedereva, Regionalna privredna komora Smederevo, Procredit banka, Procredit Leasing Beograd, Agencija za energetsku efikasnost Republike Srbije, Tehniska skola Smederevo, Gimnazija Smederevo, OS Branko Radicevic Smederevo, OS Dr Jovan Cvijic Smederevo, Dnevni boravak Sunce, Predskolske ustanove Smederevo, i drugi...

Program je obuhvatio : od 10-17h druzenje sa gradjanima Smedereva na Centralnom gradskom trgu.

Gradjani su imali priliku da razgledaju izlozenu solarnu opremu, i dobiju odgovore na postavljena pitanja o solarnoj energiji, njenoj neposrednoj primeni i dobiju propagandne materijale. Prikljucili su se i naši najmladji sugradjani iz predskoljskih i skolskih ustanova i uzeli ucesce kroz prigodan program na temu Sunca.

 

Od 17-19h nastavak manifestacije je bio U Skupstini grada Smedereva gde je odrzana tribina na temu "Solarna energija-put ka energetskoj efikasnosti".Predavaci su govorili o primeni obnovljivih izvora energije, zagrevanju pomocu solarne energije kao i zastiti zivotne sredine.


       

<HOME>